Dilluns, 21 Maig 2018 10:23

El Jussà guardona amb el Premi Jove Emprenedor un projecte d'educació ambiental i observació de fauna

Valorar aquest article
(0 vots)
El jove Albert Cereza, impulsor de Salvatgines. El jove Albert Cereza, impulsor de Salvatgines. Consell Comarcal del Pallars Jussà

El jove Albert Cereza es va endur el guardó del Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà 2017 amb el projecte Salvatgines, que pretén fomentar l’educació ambiental de la comarca i alhora ser un centre d’observació i interpretació de la fauna i el seu entorn.

Salvatgines dona a  conèixer la fauna salvatge del Pirineu i Prepirineu als amants de la natura. Aquest acostament es realitza mitjançant activitats dinàmiques enfocades a escoles, famílies i fotògrafs professionals que s’interessen per a extreure imatges d’ecosistemes i espècies només existents en aquestes zones.

El guardó es va lliurar el passat 19 de maig en el marc de la 9a Trobada Empresarial del Pallars Jussà, que va reunir un centenar de representants empresarials i polítics de la comarca. També es va lliurar una menció a l’empresa centenària a Can Alfons, de la Torre de Capdella, un reconeixement per la seva trajectòria com a mestres artesans en l’elaboració de productes de carnisseria i xarcuteria.

Llegit 165 vegades Darrera modificació el Dilluns, 21 Maig 2018 10:28

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar