Dijous, 26 Juliol 2018 13:00

Èxit del curs d'estiu de la UdL sobre paleontologia a Tremp

Valorar aquest article
(0 vots)
Una de les visites guiades del curs. Una de les visites guiades del curs. Ajuntament de Tremp

La seu de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) de Tremp va acollir del 20 al 22 de juliol el curs d'estiu de la Universitat de Lleida (UdL) ‘L’origen del món modern: els jaciments de fòssils excepcionals de les pedreres de Meià’, coordinat pel paleontòleg Àngel Galobart. El curs va comptar amb la participació d’una vintena de persones les quals van gaudir de conferències i visites guiades a diversos indrets de l’àmbit del Geoparc de la Conca de Tremp-Montsec.

La xerrada inaugural va tractar sobre la pedrera de Meià i va anar a càrrec de l’expert Antoni Lacasa, de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI). L’acte va ser presentat per la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tremp, Anna Ritz, i el director l’ICGC, Jaume Massó.

Aquest curs s’organitza en el marc de la Universitat d’Estiu de Lleida i és una col·laboració de l’Ajuntament de Tremp, l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya i l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont.

L’Ajuntament de Tremp organitza cursos d’estiu centrats en les Ciències de la Terra des de fa més de 10 anys, amb l’objectiu de divulgar el patrimoni natural i la riquesa geològica del territori.

Llegit 142 vegades Darrera modificació el Dijous, 26 Juliol 2018 13:15

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar