Divendres, 10 Agost 2018 08:50

El Jussà destina 840.000 euros al servei de menjadors escolars

Valorar aquest article
(0 vots)
Adjudicació del servei.  Adjudicació del servei. Consell Comarcal del Pallars Jussà

La Junta de Govern del Consell Comarcal del Pallars Jussà ha adjudicat el servei de menjadors escolars per al curs vinent a través d’un concurs públic després de quatre anys de l’última licitació. Un dels requisits del concurs és que cal fer el menjar en les cuines de cada centre i donar continuïtat als treballadors, si ho volen, en cas que hi hagi canvis d’empreses.

Les empreses Aramark Servicios Catering, SLU i Alessa Catering Servicios SA, es faran càrrec durant els propers quatre anys del servei de menjadors de l’escola els Raiers i l’institut de la Pobla i de l’escola AESO Isona i l’institut de Tremp respectivament i tal i com venien fent fins ara.

Aquest servei s’atorga a les empreses amb les adaptacions establertes per la llei de contractes del sector públic i es gestiona per part del Consell per delegació del Departament d’Ensenyament.

La resta de menjadors dels centres públics de la comarca s’administren mitjançant convenis amb el Consell Comarcal.  En aquest cas, l’escola Valldeflors de Tremp per la via d’un conveni amb l’AMPA i l’escola de la Vallfosca de la Plana de Mont- Ros amb l’Ajuntament de la Torre de Capdella.

Llegit 532 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar