Dimecres, 27 Febrer 2019 16:21

El Consell del Jussà estrena un programa de ràdio per apropar-se a la ciudadania

Valorar aquest article
(0 vots)
El primer programa a Ràdio Tremp. El primer programa a Ràdio Tremp. Consell Comarcal del Pallars Jussà

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha estrenat un programa mensual a Ràdio Tremp amb l’objectiu de donar a conèixer a la població els projectes que es porten a terme des de l’organisme. Aquest espai, que tindrà lloc cada darrer dimecres de mes al migdia, vol impulsar el feedback amb la població perquè pugui opinar, consultar, expressar inquietuds, que seran respostes en directe per responsables polítics i tècnics del Consell.

Segons ha indicat el president de l'ens comarcal, Constantí Aranda, “és important que la població conegui a què es destinen els recursos públics i alhora que pugui expressar directament les seves inquietuds. El Consell és un òrgan molts cops desconegut però que porta a terme una tasca fonamental en territoris com el Pallars Jussà”.

Es tracta d'un espai mensual i està previst que els cinc primers programes donin a conèixer diferents àrees de treball de l'àmbit d'intervenció de l'ens comarcal. En aquest sentit, es parlarà de turisme com a eina per al desenvolupament local, de serveis socials i d'atenció a les persones, de les activitats de dinamització econòmica, del servei de medi ambient i de la gestió de residus.

El primer programa, que ha estat dedicat a la tasca que desenvolupa l’Oficina Jove, ha comptat amb la participació del president del Consell; la vicepresidenta, Maria Pilar Cases; el gerent de l’entitat Josep Maria Ardanuy i la tècnica comarcal de joventut, Carme Farré, ha aprofundit en els diferents projectes entorn a l’ocupació, formació, salut, participació, lleure, entre altres que s’ofereixen des d’aquest servei. 

Llegit 102 vegades Darrera modificació el Dijous, 28 Febrer 2019 12:10

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar