Dilluns, 29 abril 2013 16:52

El Col·legi Oficial de Treball Social supervisarà la tasca dels professionals del Pallars Jussà per millorar el servei

Valorar aquest article
(0 vots)

El Consell Comarcal del Pallars Jussà i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (COTSC) han signat avui un acord de col·laboració amb l’objectiu de millorar l’eficàcia dels professionals. La vicedegana segona del COTSC, Carme Tobella, ha destacat la tasca de suport i supervisió que es durà a terme des de l’entitat per tal de donar noves eines als treballadors socials en un moment en què la seva intervenció és bàsica per frenar situacions angoixants que actualment estan afectant a les persones i les famílies.

Segons Tobella, els equips que treballen en comarques com el Pallars Jussà tenen més dificultat per accedir a tutories o mètodes de supervisió que avalin la seva tasca, per la qual cosa iniciatives com aquesta són essencials per millorar la seva feina.

Aquest suport es durà a terme mitjançant trobades periòdiques de l’equip de treballadors socials amb els supervisors on s’exposaran casos reals per tal de trobar la millor via per donar-hi solució a partir de la participació i implicació de tot el grup.

Segons ha indicat el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, “Amb la situació de desamparament que pateixen moltes persones actualment, els serveis socials s’han convertit en serveis bàsics com ja ho eren la sanitat o l’educació, per la qual cosa cal mantenir uns bons nivells de qualitat alhora de donar aquest servei”

Aquest projecte, finançat a través de la Diputació de Lleida, també es durà a terme a la comarca de la Noguera.

Llegit 1572 vegades Darrera modificació el Dilluns, 29 abril 2013 17:51

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar