PP
Divendres, 08 Gener 2016 09:13

L'estació d'esquí de Tavascan rep més de 5.000 visitants durant les festes de Nadal

Valorar aquest article
(0 vots)

Tavascan ha tornat a viure una bona temporada nadalenca i entre el 28 de desembre i el 6 de gener s’han despatxat més de 3.600 forfets d’alpí i nòrdic i l’estació ha estat visitada per més de 5.000 persones.

Aquestes xifres són comparables a les de fa dues temporada, on l’estació va registrar un increment del 40% respecte els anys anteriors. Per tant, els visitants es tornen a situar en la franja alta de les últimes temporades continuant amb la tendència alcista de 2013-2014.

Paral·lelament, les nevades dels últimes dies estan deixant uns bons gruixos de neu a l’estació, la qual cosa assegura la continuïtat d’unes bones condicions per a la pràctica de l’esquí o d’altres activitats relacionades amb la neu. Per exemple el dimecres 6 de gener es van afegir més de 35 centímetres de neu nova.

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc.

Llegit 513 vegades Darrera modificació el Divendres, 08 Gener 2016 09:22

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar