PP
Dimecres, 10 Febrer 2016 13:33

MónNatura Pirineus reobre el seu centre de fauna amb una nova espècie

Valorar aquest article
(0 vots)

MónNatura Pirineus, l’equipament que Fundació Catalunya-La Pedrera té a les Planes de Son, a les Valls d’Àneu, ha reobert portes després d’un mes tancat per a realitzar tasques de manteniment i millora.

El centre enceta la seva 14a temporada incrementant el nombre d’espècies, amb la incorporació d’una parella de Ducs (Bubo bubo), cedits pel centre de recuperació de fauna salvatge de la Generalitat de Catalunya de Torreferrusa. La incorporació d’aquesta espècie permet continuar la tasca d’educació ambiental que des de fa ja 14 anys desenvolupa el centre MónNatura Pirineus amb els seus visitants. Aquesta vegada permetent-nos mostrar aquest rapinyaire nocturn, que té entre les seves característiques el fet de ser el de major tamany entre la família dels rapinyaires nocturns. Tot i que la seva implantació al territori és bona i estable no és, lògicament, fàcil de veure.

També cal destacar que Món Natura Pirineus reobre les seves portes aquesta temporada amb moltes novetats en les seves activitats i estades. L’eix comú d’aquest nou exercici serà realitzar activitats per a donar a conèixer la recerca naturalista d’alguns dels grans científics de la història, com ara Charles Darwin.

Món Natura Pirineus es consolida com l’equipament de referència en el lleure a la natura amb 14.455 visitants el 2015.

Llegit 341 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar