Divendres, 26 Maig 2017 12:48

Arrós de Cardós celebrarà la fira d'artesania i la mostra de l'ovella aranesa el diumenge 28 de maig

Valorar aquest article
(0 vots)
El programa. El programa. Ajuntament d'Esterri de Cardós

Arrós de Cardós acollirà el proper diumenge 28 de maig la sisena edició de la fira de productes artesans i la mostra de l’ovella aranesa. Enguany el certamen, organitzat conjuntament entre el Parc Natural de l’Alt Pirineu i l’Ajuntament d’Esterri de Cardós, s’ha fet coincidir amb la celebració del Dia dels Parcs.

L’objectiu de la fira és posar en valor la gran diversitat de productes de manufactura i agroalimentaris que s’elaboren en l’àmbit del Parc Natural així com l’ovella aranesa, una raça que tradicionalment ha estat present al nord del Pallars Sobirà, especialment a les valls que tenien més relació amb França i la Vall d’Aran.

La fira reunirà 25 parades de productors que actualment estan elaborant productes de manufactura o agroalimentaris en l’àmbit del Parc Natural. Com a novetat, s’ha convidat al Parc Natural Regional dels Pirineus Ariejans

En el marc del certamen se celebrarà el tradicional concurs de xolla en dues modalitats, amb màquina elèctrica i a mà.

A més, s’organitzarà una demostració per donar a conèixer els oficis tradicionals i l’activitat pagesa. Enguany es farà una demostració del maneig dels gossos d’atura.

Per complementar la mostra d’ovella i la fira de productes artesans, es realitzaran altres activitats que inclouen també el públic infantil i familiar. Entre elles destaquen els dos tallers infantils que es faran vinculats a la llana i al món de l’ovella.

 

Llegit 200 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar