Dilluns, 12 Febrer 2018 10:10

Presenten la Vall de Boí i les Valls d'Àneu com a destinacions de turisme familiar

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació a la Fiets en Wandelbeurs. Presentació a la Fiets en Wandelbeurs. Patronat de Turisme de la Diputació

La Fiets en Wandelbeurs, que es va celebrar el cap de setmana a la ciutat belga de Gent, va acollir la presentació de la Vall de Boí i les Valls d’Àneu com a destinacions de turisme familiar en un acte organitzat pel Centre de Promoció Turística del Benelux i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

El periodista Raymond Koome, que ha viatjat diverses vegades a les comarques de Lleida, va donar a conèixer el conjunt de l’oferta turística de la demarcació lleidatana i va posar el focus en explicar les Valls d’Àneu i la Vall de Boí com a destinacions de turisme familiar. Aquesta presentació es va fer amb motiu de l’especial interès que el públic que visita la fira té per les vacances familiars i pel turisme actiu. Al taulell de l’Agència Catalana de Turisme, on hi havia l’oferta turística del Pirineu i les Terres de Lleida amb la participació del Patronat de Turisme, s’hi van fer també dues sessions de Facebook-live per als seguidors del Benelux i es va senyalitzar amb el logo “Hicle Family”, que vol transmetre oferta per a famílies en productes de senderisme i cicloturisme. Una d’aquestes dues sessions de Facebook-live es va centrar precisament en les Destinacions de Turisme Familiar (DTF) a Catalunya.

La fira Fiets en Wandelbeurs està especialitzada en el senderisme, el cicloturisme i la BTT, com també en l’oferta de natura, sectors en els quals les comarques lleidatanes, tant les de la plana com les de muntanya, són tot un referent.

Les Valls d’Àneu van ser catalogades el 2013 per l’Agència Catalana de Turisme com la primera Destinació de Turisme Familiar de l’interior del Principat, que fins aleshores només disposava de 13 destinacions del litoral català. Posteriorment, l’any 2015, la Vall de Boí va rebre el mateix certificat i es va convertir en la quarta destinació d’interior de Catalunya en aconseguir aquest segell que atorga l'Agència Catalana de Turisme (ACT), sumant-se així a les Valls d'Àneu, les muntanyes de Prada de Conflent i Berga.

Llegit 251 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar