Dilluns, 20 Agost 2018 14:08

Creu Roja Lleida entrega durant l’estiu 70 kits d’higiene personal i 100 d’alimentació entre els temporers dels assentaments improvisats

Escrit per 
Valorar aquest article
(0 vots)
Un dels assentaments improvisats. Un dels assentaments improvisats. Creu Roja Lleida

Tècnics de Creu Roja Lleida es desplacen durant els mesos de juliol i agost a alguns dels assentaments il·legals de temporers que hi ha a la província de Lleida per oferir kits d’higiene personal i bosses amb aliments a tots aquells que s’identifiquin prèviament. Aquest estiu, l'entitat ha entregat 70 kits d'higiene personal i 100 d'alimentació entre els temporers dels assentaments improvisats. 

Creu Roja col·labora activament amb la distribució de productes que necessiten aquestes persones que es desplacen a Lleida per poder treballar a la campanya de la fruita. Molts d’ells no ho aconsegueixen o bé, tot treballant, acaben dormint en campaments improvisats com els que hi ha a Corbins, la Granja d’Escarp i Vilanova de la Barca, entre d’altres.

Els kits d’higiene compten amb crema hidratant, gel, xampú, gel antisèptic i tovalloletes, i es reparteixen dos cops per setmana. Pel que fa al menjar, es distribueix, cada dimarts i dijous, bosses amb arròs, llenties, galetes, cereals i sardines. 

Llegit 542 vegades Darrera modificació el Dilluns, 20 Agost 2018 14:15

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar