Dimecres, 12 Juny 2019 18:52

Clou el programa pedagògic ‘Danses vives’, previ al festival Dansàneu

Valorar aquest article
(0 vots)
Uns 140 alumnes i 24 mestres, a la trobada de Llavorsí. Uns 140 alumnes i 24 mestres, a la trobada de Llavorsí. Pep Garcia

L'escola de Llavorsí va acollir el passat 7 de juny la cloenda del programa Danses vives, promogut pel departaments de Cultura i Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i que, d’ençà de l’any passat, centra l’activitat pedagògica prèvia a la celebració del Dansàneu.

Els alumnes i professors de la ZER Alt Pallars van posar en comú el treball realitzat aquest curs amb el professor de dansa Pep Garcia, de l’esbart Marboleny de les Preses i amb l'acompanyament musical en directe garantit en col·laboració amb l'Escola Folk del Pirineu. Al programa, en el que hi participen alumnes i mestres de primària, té per objectiu la recuperació de les danses tradicionals del territori, amb la intenció de promoure la cohesió social i la posada en valor del patrimoni. Els participants aprenen danses tradicionals pròpies del Pallars com el ball pla o l'esquerrana, entre altres. Les dues cloendes anteriors van tenir lloc als municipis d'Esterri d'Àneu i Sort.

Llegit 52 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar