Dilluns, 15 abril 2013 17:09

Organitzen la primera Trobada d'Instagramers al Parc Nacional el proper 21 d'abril

Valorar aquest article
(0 vots)

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida posa en marxa aquest diumenge, 21 d’abril, una acció de promoció i difusió dels atractius del Pirineu de Lleida i més concretament del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per mitjà d’una quarantena d’usuaris de l’aplicació per a mòbils Instagram. Els aficionats que participaran en aquesta acció, que consistirà en una sortida amb raquetes de neu pel Parc Nacional, podran penjar les seves fotografies als mitjans socials i també participar en una exposició que acollirà l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida durant els mesos de maig i juny, amb una selecció de les millors imatges captades en aquesta sortida que porta per nom “Instawalk”.
 
Aquesta és la primera trobada d’instagramers de Catalunya que organitza el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, seguint l’estratègia que s’ha fixat per promocionar diferents indrets del territori a través dels mitjans socials amb un concurs fotogràfic participatiu i fet per afeccionats a l’aplicació per a mòbils Instagram.
 
En aquesta primera acció s’hi podran inscriure fins a un màxim de 40 instagramers, els quals podran gaudir d’una estada de cap de setmana a la Vall de Boí amb unes condicions econòmiques molt atractives i les activitats, com ara la mateixa sortida amb raquetes pel Parc Nacional o la visita a les esglésies romàniques de la Vall de Boí com també al Centre d’Interpretació del Romànic, seran  gratuïtes.
 
L’acció que impulsa el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida compta amb la col·laboració del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Patronat de Turisme de la Vall de Boí, el Centre d’Interpretació del Romànic de la Vall de Boí, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i Igers Lleida.
 
El període d’inscripció es va obrir a les 13.00 hores del divendres passat, 12 d’abril, i s’hi podran inscriure tots els qui hi estiguin interessats fins a completar la xifra de 40 places. A hores d'ara el nombre d’inscrits és de 26. La informació de tota l’acció promocional es pot consultar a l'adreça següent: www.aralleida.cat/instawalkparcnacional
 

Llegit 1630 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar