Divendres, 25 Gener 2019 13:09

Espot i Port Ainé obren el 100% del domini esquiable aquest cap de setmana

Valorar aquest article
(0 vots)
Els remuntadors funcionaran de 9 a 16:30 hores. Els remuntadors funcionaran de 9 a 16:30 hores. Ferrocarrils

L’hivern ha arribat, per fi, a la comarca del Pallars Sobirà. Les intenses nevades del dimecres 23, sobretot a primera hora del matí, i del dijous 24, especialment abundants fins al migdia a l’extrem nord del Pirineu occidental, s’han traduït fins ara en 60 centímetres de neu nova a la cota 2000 entre els dos dies de nevada a Espot i a Port Ainé. Les baixes temperatures combinades amb les generoses precipitacions i l’intens treball dels tècnics de pistes permetran obrir aquest cap de setmana, si les condicions acompanyen, el 100% d’Espot i Port Ainé. 

Dissabte 26 i diumenge 27 els visitants es trobaran amb gruixos de 70 a 120 cm de neu pols a cotes altes a ambdues estacions. A Espot gaudiran de les 22 pistes que té l’estació (2 verdes, 10 blaves, 6 vermelles i 4 negres) i a Port Ainé de les 25 (6 verdes, 4 blaves, 11 vermelles i 4 negres). A més, els remuntadors funcionaran al 100%. L’horari d’obertura serà de 9 del matí a 2/4 de 5 de la tarda.

Les nevades també han fet acte de presència a l’estació de Tavascan, ubicada al Pallars Sobirà, on les precipitacions de neu han estat molt abundants. S’està treballant en el condicionament d’accessos i pistes i seguretat per la gran quantitat de neu caiguda. La previsió d’obertura del domini esquiable d’alpí per primer cop aquesta temporada i del de fons és dissabte 26. 


Temporada amb les millors condicions

Amb les nevades d’aquesta setmana just comença la temporada alta, que es preveu amb les millors condicions possibles. Encara queden 3 mesos amb les estacions a ple rendiment, amb una gran nombre d’esdeveniments i activitats per endavant.

Durant tota l’hivern, a més, els visitants viuran una experiència única tot esprement els encants que embolcallen ambdues estacions d’FGC: Espot es troba al costat d’un Parc Nacional, el d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i Port Ainé se situa en el municipi de Rialp i Soriguera, al massís de l’Orri, i està envoltada pel Parc Natural de l’Alt Pirineu. 

Per a més informació: www.espotesqui.cat | www.portaine.cat | www.skipallars.cat.

 

Llegit 252 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar