Dijous, 21 Setembre 2017 17:05

Conveni entre Incasòl i Bell-lloc per facilitar la comercialització del sector industrial Vinyes del Mig

Valorar aquest article
(0 vots)
Signatura de l'acord. Signatura de l'acord. Incasòl

El director de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Damià Calvet, i l’alcalde de Bell-lloc d’Urgell, Carles Palau, han signat aquest matí un conveni de col·laboració que permet dotar al sector d’activitats econòmiques Vinyes del Mig dels serveis i subministraments necessaris.

L’acord facilita la comercialització de 14 parcel·les industrials que sumen un total d'11,58 hectàrees de superfície. Els terrenys oscil·len entre els 2.700 m2 de superfície de la parcel·la més petita fins als 11.800 m2 de la més gran i es destinen a usos industrials per a indústria aïllada. El preu de venda és d’entre 39 i 45 euros per metre quadrat.

L’INCASÒL durà a terme l’obertura de les ofertes rebudes per part de les empreses interessades en instal·lar-se a Bell-lloc demà divendres 22 de setembre.

Vinyes del Mig té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació i amb ciutats veïnes com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de les terres de Lleida. Està situat a només 13 km de la ciutat de Lleida, l’estació del tren d’alta velocitat i l’aeroport de Lleida-Alguaire.

Un dels objectius de l'INCASÒL és crear les condicions per a impulsar l'activitat econòmica. Així, l'empresa pública de la Generalitat posa a disposició dels privats uns terrenys perquè aquests instal·lin les seves empreses i generin llocs de treball.

 

Augmenta l’interès empresarial per instal·lar-se a Vinyes del Mig

Recentment, l’INCASÒL ha comercialitzat a l’empresa Teresa Carles, dedicada a l’alimentació sana i sostenible, dues parcel·les d’aquest sector. Els terrenys sumen una superfície total de 18.455,65 m2 i han estat venuts per un import de 738.226 €.

Teresa Carles preveu construir el seu nou centre productiu a Bell-lloc d’Urgell per desenvolupar el seu pla de creixement i expansió. Les noves instal·lacions, amb una superfície aproximada de 10.000 m2, comptaran amb una inversió de més de 4 milions d’euros i suposaran la creació d’una cinquantena de llocs de treball nous.

 

Llegit 68 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar