Dimarts, 26 Setembre 2017 17:46

Linyola celebrarà aquest dissabte 30 de setembre la 9a Cursa del Cargol

Valorar aquest article
(0 vots)
Imatge d'arxiu de les curses infantils que es faran el dia 15. Imatge d'arxiu de les curses infantils que es faran el dia 15. Ajuntament de Linyola

Linyola celebrarà aquest dissabte 30 de setembre la 9a edició de la Cursa del Cargol, que organitza el Club Excursionista amb la col·laboració del consistori. Cal destacar que aquesta sempre tenia lloc diumenge al matí però l'organització ha cregut oportú traslladar-la a dissabte per motivar la participació al referèndum de l’1 d’octubre. 

Com en anteriors edicions, hi haurà dos recorreguts de la cursa (de 10 i 5 quilòmetres) i una caminada popular (de 7 quilòmetres) així com curses infantils, aquestes últimes tindran lloc el diumenge 15 d'octubre.

La sortida i l'arribada de les curses de 5 i 10 km serà el carrer La Creueta, al costat de la zona esportiva. L'alcalde, Àlex Mases, ha explicat que "en aquesta segona edició de la cursa de 5 km hi haurà els mateixos premis i categories que en la cursa de 10 km". També s'obsequiarà amb un pernil el club que tingui més inscrits comptant els dos recorreguts i tots els participants rebran una motxilla esportiva juntament amb la bossa del corredor. Una vegada finalitzada la cursa se’ls donarà un entrepà calent i beguda, i entraran en el sorteig de diferent material i obsequis.

Durant la tarda del dissabte també es durà a terme la caminada popular. Aquesta és una prova no competitiva que no dóna lloc a premis, però sí tindran la motxilla com a obsequi i el berenar.

Pel que fa a les curses infantils, que se celebraran el 15 d'octubre, la inscripció és gratuïta però els participants han d'haver fet la pertinent inscripció via club/escola i han de tenir tramitada la llicència del  Consell Esportiu del Pla d’Urgell o de la seva corresponent comarca temporada 2017/18. Les inscripcions estan obertes fins el propi dia de la cursa.

Llegit 91 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar