Dimarts, 21 Novembre 2017 11:54

El Palau d’Anglesola condiciona tres carrers i l’avinguda Pau Casals

Valorar aquest article
(0 vots)
Avinguda Pau Casals. Avinguda Pau Casals. Natal Comunicació

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha aprovat la contractació de les obres corresponents als carrers Francesc Boldú, Jacint Verdaguer i  carrer Cervantes, així com la millora de la mobilitat de l’avinguda Pau Casals. Les obres consistiran en l’arranjament del paviment dels tres carrers, ja que l’actual està deteriorat a causa de l’ús i per la seva antiguitat. A l’avinguda Pau Casals es millorarà la mobilitat de la zona propera a l’escola Arnau Berenguer, per tal de reduir la velocitat dels vehicles, ja que és un punt conflictiu de pas d’alumnes.

L'alcaldessa, Montserrat Meseguer, ha explicat que l’equip de govern ja ha aprovat el plec de clàusules administratives que ha de regir la contractació de l’obra, la qual es farà pel procediment obert amb tramitació urgent. L’import total de l’obra ascendeix a 50.108 euros. “La licitació es publicarà al butlletí oficial de la província i es disposarà de 13 dies naturals des de la seva publicació per a la presentació de les ofertes. L’Ajuntament també publicarà la licitació al perfil del contractant”, ha anunciat Meseguer.

L’obra gaudirà d’una subvenció atorgada per la Diputació de Lleida amb càrrec al pressupost 2017. “Aquestes actuacions s’emmarquen dins la millora de la mobilitat i la seguretat viària, dos dels principals objectius que s'ha fixat l’equip de govern de l’Ajuntament, atès l'elevat nombre de vehicles que transiten actualment pel casc urbà”, finalitza l’alcaldessa.  

Llegit 142 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar