Dimarts, 21 Novembre 2017 12:04

Les Aules d'Extensió Universitària de Linyola doblen alumnes en dos anys

Valorar aquest article
(1 Votar)
La primera classe va tractar l’evolució de la cultura del vi. La primera classe va tractar l’evolució de la cultura del vi. Natal Comunicació

Les Aules d'Extensió Universitària de Linyola compten enguany amb un total de 156 inscrits, el doble de fa dos anys quan van començar. Segons l’organització, això es deu al programa, el qual és molt ambiciós i els ponents són de gran prestigi. Els cursos enguany van iniciar-se el passat 4 d’octubre amb l’enòleg Tomàs Cusiné el qual va ser l’encarregat d’inaugurar el curs amb una classe sobre l’evolució de la cultura del vi.

Personalitats com l’humorista Paco Tolsa (Ermengol); el periodista esportiu Artur Peguera; Miquel Àngel Soro, cap de la unitat territorial de la policia científica de Ponent i Joan Rigol, qui va ser president del Parlament de Catalunya passaran per l'aula linyolenca aquesta temporada.

Enguany també es realitzaran dues sortides, la primera tindrà lloc el proper 29 novembre a la fàbrica de la Sant Miquel de Lleida en commemoració al seu  60è aniversari. Les classes es duen a terme en la Sala Pau Casals els dimecres a partir de 2/4 de 7 de la tarda i es prolongaran fins al 13 de juny. El preu de cada curs és de 20 euros i la seva organització ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l’Associació de les Aules d’Extensió universitària de Linyola i l’Ajuntament del municipi i amb el suport de la Universitat de Lleida.

Llegit 344 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar