Dilluns, 01 Gener 2018 21:37

La segona edició del No Surrender Festival (dies 29 i 30 de juny) convida a The Blood Brothers, banda de tribut a Bruce Springsteen

Valorar aquest article
(0 vots)
Entrega de diners a l'ONG Proactiva Open Arms. Entrega de diners a l'ONG Proactiva Open Arms. Comunicant Bona Premsa

La segona edició del No Surrender Festival, el festival d’homenatge a Bruce Springsteen que se celebrarà el 29 i el 30 de juny a Vilanova de Bellpuig, tindrà com a convidats d’honor a The Blood Brothers, la banda europea més reconeguda de tribut a Bruce Springsteen. Nascuda a Florència el 2013 a partir d’una idea de Francesco Zerbino, s’ha convertit en un referent en la interpretació de cançons del ‘Boss’. The Blood Brothers, que agafa el nom d’una cançó de Springsteen, està formada per músics que col·laboren a Europa i als Estats Units d’Amèrica.

Enguany, els músics que participin en el festival interpretaran i enregistraran la cançó Badlands de Bruce Springsteen. Com a novetat, l’organització del No Surrender Festival ha creat un abonament pels dos dies de l’esdeveniment per només 20 €. Les entrades costaran 12 € per la jornada de divendres 29 de juny i 15 per la de dissabte 30.

 

Més protagonisme dels músics

L’impulsor, promotor i organitzador del ‘No Surrender Festival’, Josep Maria Pons, comenta que “l’objectiu del festival és incrementar la participació dels músics, tot i que no ens marquem cap xifra concreta”. Per fer-ho possible, l’organització permetrà que s’inscriguin instruments de vent, com els saxos i les trompetes, per interpretar la cançó ‘Badlands’.

De moment, l’organització del festival ha confirmat la presència del grup de versions lleidatà Tremendos i de George Mileson, que també s’incorpora a tasques d’assessorament tècnic i musical.

 

No Surrender, festival solidari

Durant la primera edició del No Surrender Festival, el caricaturista i il·lustrador de la revista satírica ‘El Jueves’, Joan Vizcarra, va fer una caricatura de Bruce Springsteen que el No Surrender Festival va subhastar, destinant-ne els fons a l’ONG Proactiva Open Arms. L’organització ha fet entrega recentment de la recaptació a aquesta ONG.

La primera edició del No Surrender Festival, que es va dur a terme el juliol de 2017, va reunir més de 4.000 persones a Vilanova de Bellpuig, multiplicant per quatre la població de la localitat durant el cap de setmana que es va celebrar el festival.  El punt àlgid de l’esdeveniment es va produir quan 1.004 músics (entre cantants, guitarristes, baixistes i bateries) es van reunir per interpretar i enregistrar un videoclip amb la cançó ‘No Surrender’ del ‘Boss’. El vídeo, publicat a Youtube, té més de 170.000 visualitzacions i es va fer arribar al cantant de New Jersey.

Durant el cap de setmana, a més del vessant musical, el No Surrender Festival va habilitar una àrea amb expositors de productes de proximitat, marxandatge relacionat amb el ‘Boss’, tallers infantils i zones de restauració, pàrquing i acampada. Josep Maria Pons valora positivament que un esdeveniment com el No Surrender Festival hagi aconseguit posar Vilanova de Bellpuig al món.

Llegit 93 vegades Darrera modificació el Dilluns, 01 Gener 2018 21:52

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar