Dijous, 04 Gener 2018 09:44

La plaça Espanya del Palau d'Anglesola passarà a dir-se plaça 1 d’Octubre de 2017

Valorar aquest article
(0 vots)
Imatge de la plaça que s'anomenarà 1 d'Octubre de 2017. Imatge de la plaça que s'anomenarà 1 d'Octubre de 2017. Natal Comunicació

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola canviarà el nom de la plaça d’Espanya pr plaça 1 d’Octubre de 2017. Així ho van decidir per votació els edils, després que diversos veïns ho haguessin manifestat verbalment al consistori. En el mateix ple també es va aprovar canviar el nom de l’avinguda del Poal pel d’avinguda de la Pau, i es va posar nom a dues places, les quals encara no en tenien. La primera, ubicada entre els carrers Verge de Montserrat i de César Martinell, es dirà plaça de la Independència. La segona, situada entre els carrers de l’Empriu, de l’Hospitalet i de la Pedrera, es nomenarà plaça de la República.

L'alcaldessa, Montserrat Meseguer, explica que diversos veïns de la població l’hi havien manifestat verbalment la possibilitat de modificar el nom d’algunes vies del municipi. “Aquestes modificacions s’han dut a terme tenint en compte els suggeriments de noms de vies els quals els mateixos veïns ens van proposar”, assegura Meseguer.

En aquests moments, la modificació del nomenclàtor municipal es troba en exposició pública a efecte que qualsevol persona interessada pugui presentar les observacions que cregui convenients. “Tan bon punt hagin passat els 20 dies corresponents (a partir del 27 de desembre) aquest acord municipal esdevindrà amb caràcter definitiu i es procedirà al canvi, informant també a tots els veïns afectats de les corresponents modificacions”, finalitza Meseguer.

Llegit 399 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar