Dimarts, 09 Gener 2018 12:39

El Palau d'Anglesola adjudica obres de millora als carrers Francesc Boldú, Jacint Verdaguer, Cervantes i a l’avinguda Pau Casals

Valorar aquest article
(0 vots)
Imatge actual de l'avinguda La Pau. Imatge actual de l'avinguda La Pau. Natal Comunicació

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat les obres de condicionament dels carrers Francesc Boldú, Jacint Verdaguer, Cervantes i de l’avinguda Pau Casals. El contracte d’obres s’ha assignat a l’empresa M. i J. Gruas SA per un import de 42.056 euros IVA inclòs, que finançarà en un 95% la Diputació de Lleida. La direcció i la coordinació de seguretat i salut de l’obra ha estat delegada als serveis tècnics del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Les obres consistiran en l’arranjament del paviment als carrers Francesc Boldú, Jacint Verdaguer i Cervantes, ja que l’existent està deteriorat a causa de l’ús i per la seva antiguitat. A l’avinguda Pau Casals es millorarà la mobilitat de la zona propera a l’escola Arnau Berenguer, per tal de reduir la velocitat dels vehicles, ja que és un punt conflictiu de pas d’alumnes que han de travessar l’avinguda Pau Casals per anar a l’escola de l’avinguda Sant Roc.

L'alcaldessa, Montserrat Meseguer, explica que de les quatre empreses del sector de la construcció que s’han presentat al concurs, dins del termini fixat de licitació pública, la guanyadora ha estat l’oferta econòmicament més avantatjosa. “Tot i així l’obra gaudirà d’una subvenció del 95 % de la inversió, atorgada per la Diputació de Lleida dins del pla d’inversions financerament sostenibles”, apunta Meseguer.

Segons l’alcaldessa, “aquestes actuacions s’emmarquen dins la millora de la mobilitat i la seguretat viària, que són uns dels principals objectius que s'ha fixat l’equip de govern, atès l'elevat nombre de vehicles que transiten pel casc urbà”.

Llegit 45 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar