Dimarts, 30 Gener 2018 16:23

Vila-sana busca finançament per construir un centre de dia

Valorar aquest article
(0 vots)
Els terrenys municipals reservats per aixecar l'equipament. Els terrenys municipals reservats per aixecar l'equipament. Vila-san media

L'Ajuntament de Vila-sana busca finançament per construir durant el proper mandat un centre de dia, una de les principals prioritats de l'equip de govern amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns d'aquesta localitat del Pla d'Urgell.

El consistori ja ha reservat diversos terrenys municipals que podrien acollir aquest equipament. Ara però l'objectiu és trobar finançament per fer realitat el projecte, ja sigui públic o privat.

Segons informen des de l'Ajuntament, bona part dels veïns desitgen “envellir al poble”. Per tant, aquest centre oferiria diferents serveis a la gent gran durant el dia, però a la nit els veïns anirien a dormir a casa seva, amb la qual cosa, la inversió que s’ha de realitzar és més assumible.

El consistori també ha obert una bústia municipal per tal que qualsevol empresa o particular privat pugui informar-se del projecte i optar a la seva construcció i funcionament.

L’alcalde, Joan Sangrà, ha destacat que la construcció d'aquest equipament és un dels objectius a aconseguir en un futur el més proper possible, ja que és una vella reivindicació municipal. 

Llegit 77 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar