Divendres, 09 Febrer 2018 13:41

Comencen les obres del tercer i darrer tram de la variant d’Ivars d’Urgell i de la carretera de Castellserà a Bellmunt d’Urgell

Valorar aquest article
(0 vots)
Imatge actual de la variant d'Ivars. Imatge actual de la variant d'Ivars. Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida inicia aquest mes de febrer diferents obres en vies de la seva titularitat, com són la variant d’Ivars d’Urgell i les obres de rehabilitació de la carretera LV-3027 de Castellserà a Bellmunt d’Urgell.

Pel que fa a la variant d’Ivars, l’actuació consisteix en el tercer i darrer tram d’aquesta intervenció, a la carretera local LV-3344, amb una inversió de 799.556,69 euros. 

Quant a la carretera de Castellserà, l’actuació, que compta amb un pressupost de 630.323,84 euros, afecta el tram comprès entre els punts quilomètrics 0 i 4,677 (Castellserà-Penelles-Bellmunt). Les obres permetran arranjar tota la via amb la rehabilitació integral del ferm, donat que la capa de trànsit es troba en l’actualitat en un estat de conservació força deficient degut a la seva antiguitat -més de 20 anys- i a l’augment de la intensitat de trànsit i als efectes negatius de les gelades.

 

Llegit 86 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar