Dimarts, 03 Juliol 2018 21:58

Fomenten el consum de fruita entre els infants de Golmés

Valorar aquest article
(0 vots)
Espectacle de La Cremallera. Espectacle de La Cremallera. Laia Pedrós

Uns 115 infants que participen als casals de Golmés han inaugurat aquest matí la campanya Disfruita-la a l’estiu amb la qual el sindicat Unió de Pagesos, amb el suport de la Diputació de Lleida, pretén fomentar el consum de fruita entre els més petits i implicar, així, les famílies en la responsabilitat de donar fruita a la canalla. Durant aquest estiu està previst que uns 600 infants d’entre 3 i 14 anys, distribuïts en 8 municipis de la demarcació de Lleida, participin a la campanya de tastos de fruita dolça.

Els infants de Golmés han gaudit de l’espectacle Disfruita-la xic, a càrrec del grup d’animació La Cremallera, on se’ls ha exposat les propietats i els beneficis de la fruita. Seguidament han estat obsequiats amb una carmanyola en forma de poma perquè l’utilitzin per guardar i transportar peces de fruita durant les activitats d’estiu així com amb una motxilla, gentilesa de l'Ajuntament de Golmés. 

Aquest és el cinquè any que s’organitza Disfruita-la a l’estiu a les comarques de Lleida tot i que a Catalunya ja va començar el 2005.

Llegit 309 vegades Darrera modificació el Dimarts, 03 Juliol 2018 22:54

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar