Dijous, 10 Gener 2019 16:04

L'empresa Sacs i Big Bags SL invertirà 4 milions d'euros en la construcció d'una nova seu al polígon de Bell-lloc d'Urgell

Valorar aquest article
(0 vots)
Signatura del contracte de compravenda d'una parcel·la. Signatura del contracte de compravenda d'una parcel·la. Incasòl

L’Institut Català del Sòl (INCASÒL) i l’empresa Sacs i Big Bags, SL, han signat el contracte de compravenda de la parcel·la número 9 del sector industrial Vinyes del Mig de Bell-lloc d’Urgell.

Els terrenys adquirits tenen una superfície de 8.434,80 m2 de sòl. L’empresa preveu invertir 4 milions d’euros en la construcció de la seva nova fàbrica dedicada al sector del packaging de l’envàs de ràfia, i crearà una desena de nous llocs de treball per al departament d’exportació dels seus productes. Segons les previsions, les noves instal·lacions entraran en funcionament en el termini d’entre dos i tres anys. 

Sacs i Big Bags, SL (Filial del grup ILERAFITEX) és una empresa familiar  gestionada pels germans Marc i Joan Carles Guerrero, segona generació al capdavant de la companyia. Fa 25 anys van traslladar la seva seu per manca de sòl i amb l’adquisició dels terrenys de Vinyes del Mig tornaran a tenir les seves instal·lacions al municipi de Bell-lloc d’Urgell.

 

Oportunitats d’inversió a Bell-lloc d’Urgell

Actualment l’INCASÒL té en comercialització 19 parcel·les industrials del sector Vinyes del Mig que sumen un total de 11,58 hectàrees de superfície. El polígon té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació i amb ciutats veïnes com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de les terres de Lleida. Està situat a només 13 quilòmetres de la ciutat de Lleida, l’estació del tren d’alta velocitat i l’aeroport de Lleida-Alguaire.

Llegit 152 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar