Dimarts, 26 Febrer 2019 18:41

El subdelegat del Govern es reuneix amb els alcaldes Barbens i de Sidamon

Valorar aquest article
(0 vots)
Crespín amb l'alcaldessa de Sidamon. Crespín amb l'alcaldessa de Sidamon. Subdelegació del govern a Lleida

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha continuat avui amb la ronda de visites als municipis de la província de Lleida per conèixer de primera mà les necessitats dels ajuntaments i poder treballar conjuntament per poder resoldre-les. Crespín s’ha desplaçat avui a la comarca del Pla d’Urgell on ha mantingut reunions de treball amb l’alcalde de Barbens, José Luis Plaza, i amb l’alcaldessa de Sidamon, Maria Dolors Tella.   

A Barbens, el subdelegat del Govern ha estat rebut per l’alcalde amb qui han tractat diversos temes d’actualitat i s’han emplaçat a mantenir obert el diàleg entre totes dues administracions per poder avançar en aquelles qüestions competents a l’Administració General de l’Estat.

Posteriorment, el subdelegat del Govern s’ha reunit amb l’alcaldessa de Sidamon i directora dels Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Maria Dolors Tella, que ha reclamat la millora del vial de sortida de l’A-2 que connecta amb la carretera N-II, així com la millora de l’entorn de la rotonda situada en aquest vial ja que l’important volum de trànsit, sobre tot de vehicles pesats, que registra aquest vial ha malmès el ferm. L’alcaldessa també ha traslladat al subdelegat del Govern la preocupació pel descens de població a Sidamon, malgrat haver guanyat habitants en els darrers anys.

En aquest sentit, Crespín s’ha compromès a traslladat al Ministeri de Foment la petició de millora d’aquest vial i ha explicat a l’alcaldessa que el Govern de l’Estat està treballant des del juliol passat en la elaboració de l’Estratègia Nacional davant el Repte Demogràfic amb l’objectiu d’establir mesures i actuacions que facin front al repte del despoblament en el territori rural que afecta a municipis petits.

Llegit 25 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar