Divendres, 03 Maig 2019 09:06

Lliuren els guardons del 13è Premi de Poesia i d'Il·lustració El Sol del Pla

Valorar aquest article
(0 vots)
Foto de grup dels premiats. Foto de grup dels premiats. Consell Comarcal del Pla d'Urgell

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell va donar a conèixer el passat 27 d’abril els guanyadors de la tretzena edició del Premi de Poesia i d’Il·lustració El Sol del Pla, organitzat per l’ens comarcal i el Centre de Recursos Pedagògics del Pla d’Urgell. Els premis es van lliurar en un acte obert al públic a la seu de l’ens comarcal per part de Rosalia Carnicé, vicepresidenta segona i representant de l’àrea d’atenció a les persones, educació i cultura del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, i de Joan Trull, president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

El certamen ha comptat amb la participació de 24 centres educatius de la comarca del Pla d’Urgell, que han presentat un total de 315 poesies i 397 il·lustracions.

En cadascuna de les categories, 6 per a la modalitat de poesia i 7 en el cas de les il·lustracions, que van des d'educació infantil, primària, secundària i fins a batxillerat, s’han lliurat dos premis i un accèssit.

Pel que fa a les poesies, els treballs, de tema lliure, havien de ser escrites en llengua catalana, en poesia i inèdits. En cap cas es podien presentar obres que haguessin estat premiades amb anterioritat o que hagin estat presentades simultàniament en un altre concurs de poesia.

I pel que fa a les il·lustracions, havien de correspondre a les poesies premiades en la passada edició del certamen. 

Llegit 55 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar