Divendres, 10 Maig 2019 17:35

La 8a Volta Solidària de l'Estany d'Ivars, contra la violència masclista

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació. Presentació. Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Cal Sinén ha acollit aquest matí la presentació de la vuitena edició de la Volta Solidària de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, que es celebrarà el proper diumenge 19 de maig a partir de les 10 del matí i que estarà dedicada a l’eradicació de la violència masclista.

La idea és marcar un gol al masclisme, així definia Laura Cortés, directora de l’associació Sense Embuts Lleida, l’objectiu de la Volta Solidària de l’Estany d’Ivars i Vila-sana. Cortés ha explicat que la societat no és prou conscient de les causes de la violència masclista i amb la xerrada prèvia a la Volta s’explicaran aquests conceptes.

El recorregut serà com un ‘viatge’ en la trajectòria de la violència masclista i al final de l’itinerari s’instal·laran unes porteries amb uns missatges masclistes. Amb la col·laboració de les jugadores del Club Hoquei Vila-sana, els assistents podran marcar aquest gol.

En aquest sentit, Victòria Porta, jugadora del femení del Cub Hoquei Vila-sana, apuntava que la societat ha de ser més igualitària. La jugadora també feia esment a les grans possibilitats que tenen els nois que practiquen aquest esport, i per contra, les poques que tenen les noies.

La Volta Solidària de l’Estany d’Ivars i Vila-sana és una marxa no competitiva a la qual es demana una aportació mínima de 3€ més la voluntària. Aquest any, la caixa de donatius anirà adreçada al Club Hoquei Vila-sana.

A més, també s'han presentat les activitats del mes de juny on hi haurà una proposta de teatre familiar, la presentació d'una pel·lícula i sessions de ioga i música conscient.

Llegit 66 vegades Darrera modificació el Divendres, 10 Maig 2019 22:38

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar