Diumenge, 12 Maig 2019 18:53

Joan Sangrà opta a la reelecció a l’alcaldia de Vila-sana amb una candidatura renovada i amb un 75% de dones

Valorar aquest article
(0 vots)
Sangrà, amb altres autoritats en la presentació de la candidatura. Sangrà, amb altres autoritats en la presentació de la candidatura. JxCAT

La Festa de les Cassoles de Vila-sana ha estat el marc escollit per Junts Per Vila-sana per presentar la candidatura de cara a les eleccions municipals del 26 de maig.

L’actual alcalde, Joan Sangrà, és el cap de llista de la formació. Sangrà opta a la reelecció i ho fa al capdavant d’una llista renovada i que, segons explica “compta amb un 75% de dones”. La Festa de les Cassoles ha comptat amb la presència de David Bonvehí, diputat al Parlament de Catalunya i president del Partit Demòcrata Europeu Català, de Sergi Miquel, diputat al Congrés, i els han acompanyat Marc Solsona, diputat al Parlament i alcalde de Mollerussa, i Joan Trull, president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell i alcalde de Vilanova de Bellpuig.

“Donar continuïtat a la tasca duta a terme en la passada legislatura i impulsar nous projectes, sobretot relacionats amb la promoció turística, l’esport i el benestar social”, són els reptes de l’equip que encapçala Sangrà.

Llegit 27 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar