Articles filtrats per data: Dilluns, 08 Octubre 2018

El Palau d'Anglesola va celebrar dissabte la 10a edició del Correllengua, una festa que defensa la llengua i promou la cultura catalana i que va coincidir amb la inauguració de la plaça 1 d'Octubre (antiga plaça d'Espanya) part part del delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré. Els participants van acabar de pintar un mural gegant, de 40 metres quadrats, commemoratiu del referèndum i els grallers del Casal Popular l'Arreu van conduir els assistents fins a l'escola Arnau Berenguer, que va ser col·legi electoral.

La festa del Correllengua va seguir al pavelló poliesportiu on el Sr. Postu va dinamitzar el joc de trencar l'olla i els alumnes de l'escola del poble van retre homenatge a la Nova Cançó interpretant diferents peces. L'actte va comptar amb la presència de Sisco Pascual, membre de Can 64, i de Lluís Llach.

Seguidament mig miler de persones van gaudir del Sopar Groc, a benefici dels familiars dels presos i exiliats polítics, on va destacar una connexió en vídeo amb Meritxell Serret, Txell Bonet i el president Carles Puigdemont. Per acabar, concerts amb De la Torre, Xeic! i dj Moncho. El grup de les Terres de l'Ebre va aprofitar l'acte per estrenar en directe l'himne del Club Futbol El Palau d'Anglesola.