Articles filtrats per data: Dijous, 30 Maig 2013

La pista de gel de Jaca acull el seminari impartit per les entrenadores italianes Franca Bianconi i Rossy Murante, amb la presència de Stefania Berton i Ondrej Hotarek com a parella convidada.
Encara que a les bases no quedava del tot clar, es tracta d'una activitat dirigida per a parelles ja formades al que assisteixen un total de sis duos: Verónica Grigorieva / Aritz Maestu (CETDI Aragon), Mónica Carratalá / Tòn Cónsul (FC Barcelona), Julia Rivas / Marc Tort (FC Barcelona), Georgina Serralach / Alexandru Illici (Club Espòrts de Gèu Val d’Aran), Dorota Broda / Pedro Betegón (Sport Gel) i Laura Barquero / Miguel Ángel Cordero (Sport Gel).
Les dues primeres formacions són ja conegudes i, les altres quatre, noves. La prometedora patinadora júnior, Julia Rivas serà parella de Marc Tort, un esportista que prové de rodes. Alexandru Illici que, l'any passat va competir en el nacional dins de la categoria novice, formarà equip amb l'aleví Georgina Serrallach. Per la seva banda, el Sport Gel presentarà dos combinats. Pedro Betegón, que ha pres part en competicions masculines de segona categoria, serà el partenaire de la debutant Dorota Broga. De la mateixa categoria prové Laura Barquero, que serà la companya del júnior Miguel Ángel Cordero.
Es tracta d'una activitat important que, de ben segur, tindrà una repercussió molt positiva en el desenvolupament d'aquesta categoria al nostre país.
D'altra banda, cal indicar que, juntament amb les parelles, acudiran també els seus entrenadors doncs, en molts casos, es tracta de tècnics no especialitzats en la modalitat.