Articles filtrats per data: Dijous, 13 Setembre 2018

La piscina coberta municipal de Mollerussa obrirà portes el proper dimecres 19 de setembre per al bany lliure dels abonats mentre que la temporada d’hivern s’iniciarà l’1 d’octubre amb l’oferta de 72 grups de cursetistes. Són els mateixos grups que l’any passat tot i que amb una nova activitat en la programació en sec a la sala polivalent com és la possibilitat de fer hipopressius, una activitat que se suma a la de pilates que es va iniciar a mitja temporada de l’any passat. Les inscripcions es poden formalitzar a partir del dia 17 a través de la pàgina web o bé presencialment.

Pel que fa al balanç de la temporada d’estiu, els usos han rondat els 73.500, una xifra un 3,5% superior a la registrada la temporada passada. Així mateix, també s’ha incrementat la venda d’abonaments que han arribat als 3.223 (un 7,5% més) i les entrades, que han arribat a les 5.829 (un 7,7% d’augment). Pel que fa a les persones que han seguit algun dels cursets que s’han ofert durant els mesos d’estiu han estat 926, una xifra similar a la de la temporada passada.

Quant a les dades de l’enquesta de satisfacció de servei que enguany ha estat resposta per un total de 95 persones, 30 en línia i la resta a les mateixes instal·lacions de la piscina, la valoració global ha estat del 3,76 sobre 5. Els aspectes millor considerats han estat els monitors dels cursets (4,8) i el programa d’activitats Fitestiu (4,75). Quant a les mancances en la instal·lació, les principals demandes són canviar l’actual enrajolat per un altre antilliscant i habilitar la piscina que es troba en desús. A banda, en general els usuaris troben a faltar una major quantitat d’ombres i més mobiliari com bancs i papereres.

Una altra dada a valorar és la tasca en prevenció feta pel Servei de Mediació Social i Comunitària que ha realitzat 35 intervencions a un total de 184 joves de menys de 17 anys al quals s’explica les normes de convivència a la instal·lació per tal de fer prevenció. La intervenció ha donat com a resultat l’expulsió de 14 nois i noies al llarg de tot el període d’estiu, 4 d’ells de forma definitiva per tota la temporada, 4 per 3 dies i la resta per un dia o dos. En tots els casos, es cita al jove amb la família per fer un treball preventiu educatiu i de prevenció en l’entorn familiar. 

Publicat a Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa ha adjudicat, a través de la Junta de Govern, les obres de reforma i redistribució de l’edifici de l’antiga discoteca Musicland per habilitar-lo com a dependències de l’Agrupament Escolta Cal Met i altres entitats del municipi. Resol així a favor de l’empresa Edifisa Enter SL per oferir la proposta més avantatjosa pel consistori d’entre les cinc presentades a concurs. Així, el pressupost de l’obra, que inclou la primera i la segona fase de la millora, és de 290.400 euros amb un termini d’execució de sis mesos.

Les obres que inclouen aquest projecte consisteixen en la reforma interna de l’edifici, que té una superfície de  946 metres útils, dels quals 809 es destinaran a dependències de l’Agrupament Escolta Cal Met mentre que la resta serà per a diferents associacions i entitats de la localitat. Cal recordar també que durant l'any passat es va dur a terme la substitució de la coberta existent de plaques de fibrociment per una de nova de panells de sandvitx amb tres patis de llums coberts per dotar les dependències de llum i ventilació natural.

Així mateix, el consistori també ha resolt la licitació oberta per adjudicar la reforma i adequació del consistori per tal que pugui acollir una Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) amb tots els serveis unificats a la primera planta de l’edifici consistorial. Aquesta actuació comporta també el trasllat d’altres dependències municipals com són l’àrea d’alcaldia i secretària i l’ampliació dels serveis. En aquest cas, l’oferta escollida és la de Bax Constructora Castelldans S.L. per un import de 333.589 euros.

Publicat a Mollerussa