Articles filtrats per data: Dijous, 09 Maig 2019

La consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, ha participat aquest dimecres en l'acte de presentació de la llista de Republicans per Fondarella - Acord Municipal per a les properes eleccions municipals, acompanyada pel primer i la segona candidats de la mateixa, Ferran Bosch i Teresa Solé. 

Jordà, que també ha visitat Miralcamp i la Fuliola, ha aprofitat l'acte de presentació de la formació republicana per manifestar el seu convenciment de que el poble català s'ha "conjurat per a construir un país cívicament i democràtica i per a fer-ho, la nostra força és la gent i les urnes". Alhora que ha assegurat que "la nova República Catalana es construirà des dels municipis, des dels ajuntaments, traslladant i explicant els valors republicans a la ciutadania, de baix cap dalt, i si aconseguim reforçar-nos des dels pobles aconseguirem finalment el nostre objectiu, la República Catalana". 

Referent a les eleccions municipals del proper 26 ha comentat que "es tracta d'una nova oportunitat d'anar a les urnes per a guanyar el país des dels ajuntaments, des d'on treballar al servei de la gent, actuant amb transparència, amb els comptes nets, fomentant la participació, una ocasió per a treballar per la justícia social i per a que els ciutadans tinguin igualtat de condicions i oportunitats". "La lluita per la felicitat col·lectiva és la millor revolució que pot fer un poble". 

Per la seva part, Ferrna Bosch, que s'ha presentat com a "fill de Fondarella i molt orgullós de ser-ho", ha volgut incidir en la salut democràtica que demostra un municipi en el que la ciutadania "podem escollir entre diferents opcions polítiques, podem decidir la incorporació de gent nova al govern municipal i podem valorar noves maneres de fer un poble de tots i de totes amb un govern totalment transparent".