Dimarts, 31 Maig 2016 16:04

Els Tallers d’Estiu de Mollerussa obren l'1 de juny la inscripció que, com a novetat, també es podrà fer en línia

Valorar aquest article
(0 vots)

L’Ajuntament de Mollerussa obre aquest dimecres 1 de juny el període per inscriure’s a una nova edició dels Tallers d’Estiu que enguany, com a novetat, es podrà fer també en línia a través d’un formulari que es trobarà a la pàgina web municipal www.mollerussa.cat Així mateix una altra de les novetats significatives d’aquesta temporada serà la incorporació d’una activitat en anglès amb l’objectiu de potenciar l’ús de la llengua estrangera en el lleure. Així ho ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de Joventut, Imma Casanella, els quals han afegit que aquesta activitat més diferenciada se sumarà a l’activitat aquàtica dirigida per monitors de la piscina que es va començar a implementar l’any passat amb una molt bona acollida. L’objectiu segueix sent el d’incrementar la demanda millorant l’oferta amb una activitat lúdica que pugui despertar l’interès dels més petits i que aportin un valor afegit.

Els Tallers d’Estiu, pensats per a nens i nenes de 4 a 12 anys, tornaran a tenir la seu a l’escola Mestre Ignasi Peraire i es faran entre el 27 de juny i el 2 de setembre. La coordinació dels tallers, que en els darrers anys havien anat a càrrec de la Fundació Escola Josep Carol, enguany estaran dirigits per Quàlia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba. En aquesta ocasió, el centre d’interès es basarà en el respecte al nostre entorn, ja sigui el natural, el social, l’històric o l’urbà. Per això, els participants aniran descobrint valors com la cooperació i el treball en grup amb el Viatge interestel·lar: objectiu la Lluna que tindran preparat.

Els preus es mantenen des de fa dos anys en 35 euros per setmana i per infant, tot i que s’han previst bonificacions de 5 euros per al segon germà inscrit i també per a famílies nombroses i monoparentals. L’horari de les activitats és de les 9 del matí fins a 2/4 de 2 del migdia, tot i que s’ha previst que l’acollida es pugui fer a partir de 2/4 de 9 del matí per donar facilitats a la conciliació.  Les inscripcions es poden fer des de dimecres a la primera planta de l’Ajuntament i també a la piscina coberta, a banda de en línia a través del web municipal. Com cada any, enguany també caldrà inscriure’s com a màxim dimecres de la setmana anterior a la que es vulgui començar l’activitat.

 

 

 

Llegit 354 vegades Darrera modificació el Dimecres, 01 Juny 2016 09:24

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar