Dimecres, 10 Maig 2017 16:30

La fira Expoclàssic es continuarà celebrant a la primavera

Valorar aquest article
(0 vots)

Fira de Mollerussa continuarà apostant per celebrar l’Expoclàssic, la fira dedicada als vehicles històrics i clàssics, al mes de maig. La 22a edició del certamen, que va tenir lloc els dies 6 i 7 de maig, va rebre la visita de més de 9.000 persones i tant els visitants com els expositores, eren 47, van valorar molt positivament el canvi de data (abans de celebrava al setembre). El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, es va mostrar satisfet pels resultats i convençut que en les properes edicions hi haurà un increment de participants.

L’apartat de monogràfics va estar dedicat enguany als Seat 600, amb models dels anys 70, i a les motos italianes Ducati.

La 24a Trobada de Motos Clàssiques, que va tenir lloc diumenge al matí en el marc d’Expoclàssic, va comptar amb una setantena d’inscrits, que després d’esmorzar van realitzar un recorregut d’uns 75 quilòmetres pers municipis veïns de Mollerussa.

La inauguració del certamen, que va tenir lloc dissabte al migdia, va anar a càrrec del representant  territorial de l’Esport de la Generalitat, Joan Segura, qui va destacar que “Lleida és la gran desconeguda a nivell de Catalunya i les fires li donen visibilitat”.

Pel que fa al canvi de data d’Expoclàssic, l’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, va explicar que “hem buscat un cap de setmana sense competència”, en al·lusió a altres certàmens del sector.

Dels 47 expositors participants 41 eren del Mercat de l’Automòbil, Motos, Accessoris i Col·leccionisme, i 7 de clubs. A més, el recinte disposava de la Secció de Venda de Cotxes i Motos de més de 25 anys, amb 7 expositors més. 

Llegit 157 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar