Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 16 Maig 2017 17:42

Descomptes de 3 € en les inscripcions anticipades als Tallers d'Estiu de Mollerussa

Valorar aquest article
(0 vots)
Els tallers començaran el 26 de juny. Els tallers començaran el 26 de juny. Laia Pedrós

L’Ajuntament de Mollerussa obrirà el dilluns 22 de maig el període d’inscripció per als tallers d’estiu, amb la novetat que tots aquells infants que la formalitzin via internet abans del 16 de juny obtindran una bonificació de 3 euros per setmana. Aquesta és una de les mesures per a les quals ha optat l’Ajuntament per contrarestar l’augment de preu, justament 3 euros per setmana, que ha hagut d’aplicar arran d’un decret de la Generalitat que ha reduït la ràtio d’infants per monitor i n’ha augmentat els sous de manera que els costos de la prestació del servei s’incrementen. Així ho han explicat l’alcalde, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de Joventut, Imma Casanella, els quals han indicat que es mantindran, davant l’èxit de l’anterior edició, l’activitat lúdica en anglès i les activitats aquàtiques i se n’estrenarà una de nova: l’estada nocturna.

En aquest sentit, Casanella ha indicat que s’ha pensat a dur a terme aquesta nova activitat el dia 27 de juliol a la mateixa escola de primària, Mestre Ignasi Peraire, on es duen a terme els tallers, que comencen el 26 de juny i s’allarguen fins a l’1 de setembre. L’activitat en concret estarà oberta a tots els nens que hagin participat dels tallers durant el mes de juliol i es plantejarà com una festa amb un sopar, acompanyat d’actuacions i jocs de nit. La regidora de Joventut ha apuntat que si la iniciativa funciona es podria plantejar repetir-la com a fi de festa dels tallers per als inscrits al mes d’agost.

Pel que fa a la coordinació dels tallers, adreçats a nens i nens de 4 a 12 anys, tornarà a anar a càrrec de Quàlia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba. Pel que fa als eixos temàtics, enguany s’ha volgut fer especial incís en diferenciar dos eixos temàtics diferenciats en funció de la franja d’edat. Així per als infants de 4 a 7 anys, el fil conductor seran els Superherois i els seus poders per canviar el món mentre que per als més grans el títol de l’eix és El Regne del Cap de Trons, centrat en un reialme cobdiciat per diferents pobles.  

A banda de la bonificació per inscripció anticipada en línia, també hi ha previstes altres bonificacions per reduir els 38 euros per setmana que costen els tallers. Així, les famílies nombroses i monoparentals podran obtenir un descompte de 5 euros, el mateix descompte que s’aplicarà per la inscripció d’un segon germà en la mateixa setmana. Les inscripcions, a banda de la via internet, també es poden formalitzar a la primera planta de l’Ajuntament i a la piscina coberta.  L’horari de les activitats és de les 9 del matí fins a 2/4 de 2 del migdia, tot i que s’ha previst que l’acollida es pugui fer a partir de 2/4 de 9 del matí per donar facilitats a la conciliació. 

 

Llegit 203 vegades Darrera modificació el Dimarts, 16 Maig 2017 18:05

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar