Dimarts, 26 Setembre 2017 18:04

La biblioteca de Mollerussa estrena programació infantil amb els tallers solidaris i l’hora del conte

Valorar aquest article
(0 vots)
Imatge d'arxiu d'un taller de reciclatge. Imatge d'arxiu d'un taller de reciclatge. Ajuntament de Mollerussa

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa encetarà la nova programació infantil d’aquest darrer trimestre de l’any el proper 4 d’octubre amb una hora del conte, en aquest cas, un teatre d’objectes a càrrec d’Assumpta Mercader i sota el títol Cuscueta. Serà la primera hora del conte de les 5 que hi ha programades i que compartiran protagonisme amb 4 tallers solidaris a benefici del Centre de Distribució d’Aliments del Pla d’Urgell, una iniciativa que ha tingut una molt bona acollida entre els infants i que contribueix a la seva conscienciació social. Els responsables de la biblioteca també han programat enguany i durant el mes de desembre una campanya de recollida de contes i àlbums il·lustrats nous i joguines per estrenar amb l’objectiu de lliurar-les a la Creu Roja.

Pel que fa a les hores del conte, que comencen al igual que els tallers a les 6 de la tarda, a banda de la que inaugura temporada també hi ha programades Els calaixos del cel, a càrrec d’Ada Cusidó (18 d’octubre), En Bum i el llibre màgic de les fades, de la Cia. Homenots (8 de novembre), Amanida de contes amb Ramona Termens (22 de novembre) i Bertranes, un espectacle de titelles a càrrec de Titelles Naip i que servirà per celebrar el 21è aniversari de l’equipament. Quant als tallers, seran La càmera màgica (11 d’octubre), El tòtem (25 d’octubre), i Serpsss (15 de novembre), tots tres a càrrec de Solaç, i un darrer a càrrec del Museu de Vestits de Paper el 13 de desembre per celebrar la festivitat de Santa Llúcia, patrona de les modistes i sastres.

Un altre dels actes ja programats és el 20 de desembre amb la recollida de cartes als Reis per part dels patges Gregori i Isidori, que es personaran a la biblioteca per rebre-les de mans dels infants. 

Llegit 100 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar