Dimarts, 07 Novembre 2017 16:10

Mollerussa comença la reforma del centre del Pla de Barris amb els carrers de Ciutat de Lleida i Onze de Setembre

Valorar aquest article
(0 vots)

L’Ajuntament de Mollerussa han començat ja la millora del centre urbà, inclosa en el Pla de Barris, amb el primer paquet d’obres corresponents a la reforma dels carrers de la Ciutat de Lleida i de l’Onze de Setembre, que han estat adjudicades a l’empresa Serboniu S.L per un import de 246.755 euros i amb tres mesos de termini d’execució.

Els treballs, que obligaran a tallar la circulació i a prohibir l’estacionament, es faran en dos trams per minimitzar les molèsties al veïnat i als usuaris de la via. Així, el primer tram comprèn el carrer de la Ciutat de Lleida i el carrer de l’Onze de Setembre des de la cruïlla amb la Ronda de Sant Pere i fins a les Galeries Sant Jordi mentre que el segon tram serà des d’aquest punt i fins a la cruïlla amb el carrer de Balmes. Mentre durin els treballs es canviarà també el sentit de circulació del carrer de l’Estrella per facilitar el trànsit de vehicles als pàrquings privats d’aquest segon tram.

D’altra banda, l’Ajuntament modifica a partir d’avui els sentits de la circulació a la plaça de Josep Pané amb l’objectiu de millorar la seguretat en la zona donat el volum elevat de trànsit de vehicles pesants derivats de l’activitat de l’empresa allí ubicada.

El nou ordenament fixa que l’avinguda de Balaguer recuperarà el doble sentit en el tram que només permetia la circulació en direcció nord mentre que s’ha delimitat una zona d’ús per a vianants i de càrrega i descàrrega just a la banda propera als magatzems de l’empresa. Així mateix també s’han senyalitzat dos passos de vianants nous a l’avinguda de Balaguer per millorar també la seguretat en el passeig a peu per aquesta zona.

 

Llegit 80 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar