Dimarts, 07 Novembre 2017 16:45

Pavimenten de nou el carrer Domènec Cardenal i la carretera de Miralcamp de Mollerussa

Valorar aquest article
(0 vots)
Treballs de repavimentació al carrer Domènec Cardenal. Treballs de repavimentació al carrer Domènec Cardenal. Laia Pedrós

El Departament de Carreteres de la Generalitat a través de l’empresa Arnó està repavimentant el segon tram del carrer de Domènec Cardenal a Mollerussa, després que ahir es finalitzés ja el tram que va des del carrer de Ferrer i Busquets i fins a la cruïlla amb el carrer de Crist Rei. 

Demà està previst acabar aquests treballs amb el tram que correspon a la carretera de Miralcamp, des de la Rotonda del Tractor i fins a la cruïlla amb Ronda de Ponent.

Les obres, que compten amb un pressupost de 50.000 euros amb l’IVA inclòs, es fan en tres trams per reduir les molèsties que es puguin ocasionar tant al veïnat com també als usuaris habituals de la via.

L'alcalde, Marc Solsona, ha valorat positivament l'actuació ja que "el carrer de Domènec Cardenal és una de les vies més transitades de la ciutat".

També ha recordat que un tram del carrer de Domènec Cardenal quedarà pendent per reasfaltar ja que és per on ha de passar el nou col·lector d'aigües pluvials que pretén donar sortida als volums que s'acumulen en episodis de forts aiguats a la zona de la plaça de Manuel Bertrand. 

 

Llegit 341 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar