Dimarts, 28 Novembre 2017 14:54

Les AMPES de Mollerussa tornen a oferir el Casalet de Nadal a l'escola Les Arrels incorporant servei de menjador

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de les novetats. Presentació de les novetats. Ajuntament de Mollerussa

Les AMPES de les quatre escoles de primària que té Mollerussa tornaran a organitzar el Casalet de Nadal, la proposta lúdica i educativa per a infants de 3 a 12 anys que tindrà lloc durant els 7 dies laborals de les vacances escolars i que repetirà l'escola Les Arrels com a seu. La novetat per aquesta segona edició és que s'oferirà el servei de menjador i que el proper dia 21 donarà també servei amb l'objectiu de cobrir el festiu lectiu decretat amb motiu de les eleccions autonòmiques. El Casalet de Nadal el gestionarà de nou Quàlia, l'àrea de projectes educatius de l'Associació Alba de Tàrrega.

Els interessats poden optar per apuntar als seus fills/es en dies puntuals, en blocs de 4 dies o bé durant tots els dies que obre el servei. S'ha determinat un tarifari de preus, que en el cas de les famílies que no són sòcies de l'AMPA tindrà un 10% d'increment amb l'objectiu de donar valor al fet de pertànyer a una AMPA. Cal destacar també que per poder oferir el servei de menjador caldrà arribar a un número determinat d'usuaris.

En el Casalet de Nadal, els infants treballaran diferents valors amb un centre d'interès, que seran les figures dels camells dels Reis Mags d'Orient. A banda de les manualitats i els jocs, alguns en anglès, també s'oferirà una sortida al Cucalòcum de Lleida. Així mateix, per gentilesa del consistori, es repartirà entre els inscrits una entrada per l'Aventura de Nadal, que es fa en horari de tarda. Repetirà també la gimcana pels carrers on es promourà un concurs de balcons engalanats de Nadal que seran jutjats pels mateixos participants al casal.

Les inscripcions i el pagament, que s'han de fer en línia a través de la plataforma www.lleurequalia.cat, començaran el proper divendres 1 de desembre. Les tarifes també es poden consultar en aquest plataforma web. 

Llegit 133 vegades Darrera modificació el Dimarts, 28 Novembre 2017 15:09

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar