Dimecres, 29 Novembre 2017 11:37

Una botiga de roba i una agència de viatges guanyen el 5è concurs d’aparadors dels vestits de paper

Valorar aquest article
(0 vots)
Aparador de la botiga de roba La Colometa. Aparador de la botiga de roba La Colometa. Ajuntament de Mollerussa

La botiga de roba La Colometa, ubicada a la plaça de Manuel Bertrand, és la guanyadora del 5è Concurs d’Aparadors convocat per l’Ajuntament de Mollerussa amb l’objectiu de promocionar el Concurs Nacional de Vestits de Paper. L’agència de viatges Ilertravel, ubicada al carrer de Ferrer i Busquets, s’ha endut el segon premi després que el jurat hagi valorat en els dos casos l’originalitat, l’impacte comercial i qualitat artística de la realització. Els premis consisteixen en un primer de 500 euros i un segon de 200 i seran lliurats durant la gala del Concurs de Vestits de Paper el proper dia 16 de desembre.

En aquesta quarta edició, hi ha participat mitja dotzena d’establiments comercials de la ciutat que des del 14 de novembre i fins el proper dia 11 de desembre tindran engalanats els seus aparadors amb motius relacionats amb els vestits de paper. El jurat ha estat format en aquesta ocasió per 3 persones vinculades a l’organització del concurs i al món del paper i el disseny com són Enric Gràcia, responsable del Museu de Vestits de Paper, Carme Solà, dissenyadora i modista, i Ramona Santallusia, modista i integrant del jurat del concurs en anteriors edicions.

Cal recordar que en la quarta edició del concurs va guanyar el primer premi la botiga de sabates Farré Sabaters mentre que el segon premi va ser per la Floristeria Sanmartí.

Llegit 67 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar