Dijous, 30 Novembre 2017 12:22

L'avinguda de la Generalitat de Mollerussa tornarà a ser zona blava

Valorar aquest article
(0 vots)

El ple de l’Ajuntament de Mollerussa té previst modificar aquest dijous el contracte de concessió de la gestió de la zona blava d’aparcament motivada per la reforma del centre urbà que implica la creació d’àrees de vianants restringides al trànsit. Així, la modificació contempla la supressió de 85 llocs d’aparcament a les places del Pla d’Urgell (12), de l’Ajuntament (10), de Manuel Bertrand (35) i els carrers de l’Onze de Setembre (13) i de la Ciutat de Lleida (15). Aquestes places seran compensades i augmentades en 9 places més en altres zones de nova habilitació. És el cas d’un aparcament al carrer de Ferrer i Busquets cantonada amb el de President Macià que tindrà 37 places, un altre al carrer de Crist Rei, on se n’habilitaran 38, un altre en un pati amb entrada pel carrer de Ponent i sortida pel de Forestal d’Urgell de 12 places i 7 més que es guanyaran al carrer de Ferrer i Busquets.

D’altra banda, a partir del dia 1 de gener les 46 places d’aparcament de l’avinguda de la Generalitat tornaran a ser d’estacionament limitat, una actuació motivada per la conversió en plaça del carrer de la Ciutat de Lleida i també la posada en funcionament en breu de la nova estació d’autobusos.

En un altre ordre de coses, aquesta setmana començaran les tasques de condicionament del nou aparcament a la cantonada entre el carrer de Ferrer i Busquets i el del President Macià.

Llegit 121 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar