Dijous, 30 Novembre 2017 16:28

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell, nou punt d’atenció oficial de Reempresa

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació del programa a l'ens comarcal. Presentació del programa a l'ens comarcal. GLOBALleida

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell s'ha convertit en un punt d’atenció oficial del programa Reempresa de Catalunya, fruit de l’acord de col·laboració, que van signar el passat mes de març el consorci GLOBALleida amb la patronal Cecot per consolidar el programa a la província de Lleida.

Amb aquest acord, el Consell Comarcal adquireix el seu compromís per garantir la continuïtat de les empreses del Pla d'Urgell, a través dels serveis del programa de Reempresa de Catalunya, oferint assessorament tant als empresaris i empresàries que volen vendre la seva empresa (cedents), com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat.

Així doncs, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell s’incorpora al programa Reempresa de Catalunya per garantir la continuïtat de les empreses del territori. Disposarà d’un punt d’atenció de Reempresa dins de l’oficina de Promoció Econòmica del Consell, on s’oferirà assessorament en tot el procés de compravenda per garantir la continuïtat de les empreses del seu territori.

Està previst que en els propers mesos es presenti el programa a La Seu d’Urgell, Sort, Vielha i Alta Ribagorça per completar la inserció a la xarxa de totes les comarques de Lleida.

L’alcalde de Mollerussa Marc Solsona; el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Joan Trull; el conseller delegat de GLOBALleida, Oriol Oró, i el president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad, han donat la benvinguda als representants de les diferents institucions i entitats interessades en el programa, amb l’objectiu consolidar el programa de Reempresa per incidir en la continuïtat dels negocis.

 

Llegit 137 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar