Dimarts, 26 Desembre 2017 11:03

Saó de Ponent organitza una mostra de caganers, el Poema de Nadal i teatre participatiu

Valorar aquest article
(0 vots)
Cartell de l'exposició de caganers. Cartell de l'exposició de caganers. Saó de Ponent

Sota el lema “Hivern, boira i tradicions… Fa Nadal” l’entitat local Saó de Ponent començarà el dimecres 27 de desembre tres dies consecutius d’activitats al Teatre L’Amistat de Mollerussa

El dimecres 27 de desembre a les 8 del vespre s’inaugurarà l’exposició de més d’un centenar de caganers a la Sala d’Exposició del Museu dels Vestits de Paper. El diferents caganers que els visitants podran visitar durant els dies 28 i 29 de desembre, de 5 de la tarda a 8 del vespre, són de la col·lecció particular de Jordi Sarrate, membre de l’associació Amics dels Caganers.

El dijous 28 de desembre, a les 8 del vespre, al Teatre L’Amistat tindrà lloc la lectura del Poema de Nadal de Josep M. de Sagarra. Per tercer any Saó de Ponent és l’entitat encarregada d’organitzar el Poema de Nadal. Una lectura col·lectiva de més d’una vintena de persones de la societat civil de Mollerussa. En la lectura del Poema de Nadal col·laborarà l’Escola Municipal de Música de Mollerussa i l’Agrupació Sardanista de Mollerussa. Com ja és habitual al finalitzar la lectura del Poema de Nadal hi haurà una degustació de torrons i cava, a més d’un obsequi per a tots els assistents.

Per finalitzar les activitats del bloc “Hivern, boira i tradicions… Fa Nadal!” el divendres 29 a les 8 del vespre, la Cia. De Teatre Campi Qui Pugui de Castellserà representarà l’obra participativa Hola, sóc lo Tió de Nadal.

 

Concurs d’Instagram i Taller d’Escriptura Fotogràfica

Emmarcades també dintre del bloc d’activitats “Hivern, boira i tradicions... Fa Nadal!” el proper 27 de gener de 2018 es portarà a terme el Taller d’Escriptura Fotogràfica impartit pel fotògraf Llorenç Melgosa. Les inscripcions estaran disponibles al web de Saó de Ponent a partir del dimecres 20 de desembre de 2017 fins el 24 de gener de 2018.

També s’està portant a terme des del passat 6 de desembre de 2017 el concurs d’Instagram “Hivern i Boira” fins el 6 de gener de 2018, en aquest concurs col·laboren Boira Experience i Mollerussa Lan Party. La persona guanyadora del concurs podrà escollir entre una inscripció gratuïta al Taller d’Escriptura Fotogràfica del 27 de gener que organitza Saó de Ponent, una inscripció gratuïta a la 4a Marxa de la Boira que sortirà des de Tàrrega el proper 14 de gener de 2018 organitzada per Boira Experience o una inscripció gratuïta a la Mollerussa Lan Party de 2018 

Llegit 101 vegades Darrera modificació el Dimarts, 26 Desembre 2017 12:05

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar