Dimecres, 10 Gener 2018 09:38

Més de 10.000 persones gaudeixen per festes de l’Aventura de Nadal a Mollerussa

Valorar aquest article
(0 vots)
Un dels espectacles. Un dels espectacles. Ajuntament de Mollerussa

Un total de 10.223 persones han gaudit enguany de la 28 edició de l’Aventura de Nadal, que ha tingut lloc del 26 de al 4 de gener al Pavelló Firal de Mollerussa i que ha comptat amb una trentena d’activitats diferents. La xifra de visitants suposa un increment del 15% respecte a l’any passat que ha comportat també un increment del 6% pel que fa a les entrades venudes, que han estat de 5.171.

Un dels objectiu d’enguany ha estat potenciar la qualitat dels espectacles i tallers oferts com a complement a la quinzena d’atraccions mecàniques i inflables que albergava el parc. En aquest sentit, els espectacles i tallers s’han concentrar a la zona a l’entrada al Pavelló Pla d’Urgell. Entre aquests espectacles, destaca el de la inauguració del dia 26 a càrrec del grup lleidatà El Sidral i la seva proposta itinerant, Heliko.

Pel que fa als tallers, a banda de l’estrena del de cuina amb temàtica nadalenca i el de xanques, també es va oferir un taller de maquillatge de cares amb Sac Espectacles i un altre d’espelmes. També es va repetir el taller de construcció de titelles a partir de roba reciclada de l’ONG Humana amb l’objectiu de conscienciar als més petits sobre la importància del reciclatge i apropar-los a la realitat de les comunitats més desfavorides.

Quant a les atraccions mecàniques, el parc ha comptat amb una quinzena d’activitats diferents entre inflables, llits elàstics, autos de xoc, i altres. Així mateix, també hi ha hagut un espai per a les manualitats, a càrrec de l’entitat Colònies Sant Jaume, que també s’han fet càrrec del Racó dels Petit pensat per a infants de fins a 4 anys,  i per a Ràdio Ponent, que un any més ha estat present a l’Aventura de Nadal.

Per coordinar tot el funcionament del parc s’han contractat 18 joves de Mollerussa, formats amb els cursos que s’ofereixen des de l’Oficina Jove, per tal de fer de monitors amb l’objectiu de potenciar també la contractació en aquest sector de la població.

 

Llegit 100 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar