Dimecres, 10 Gener 2018 18:12

Comencen les Activitats de Dinàmica Educativa del Pla d’Urgell

Valorar aquest article
(0 vots)
Un moment de la representació d'aquest matí. Un moment de la representació d'aquest matí. Associació Leader Ponent

Les Activitats de Dinàmica Educativa del Pla d’Urgell han començat aquest matí amb la representació de La camisa de l’home feliç de la companyia Zum-Zum al Teatre de l’Amistat de Mollerussa. Uns 560 alumnes de 16 centres educatius han gaudit d’aquest espectacle que els convidava a plantejar-se preguntes sobre la felicitat. Per primera vegada l’obra s’ha adreçat a alumnes de cicle superior de primària, a diferència de les edicions anteriors on només s’oferia representacions per als més petits.

El president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Joan Trull, ha donat la benvinguda als infants i ha destacat que aquestes activitats han de servir per a conèixer millor i de primera mà el territori i adquirir coneixements en diferents aspectes culturals.

El programa d’activitats de dinàmica educativa està organitzat pel Consell Comarcal del Pla d’Urgell i el Centre de Recursos Pedagògics i ofereix a les escoles un ventall molt ampli d’activitats complementàries al currículum escolar. Aquesta 21a edició presenta 29 activitats per a tots els nivells de 26 escoles del Pla d'Urgell, des d’infantil fins a batxillerat, en diferents àmbits com la música, anglès, medi ambient, tecnologia, ciència, història, art etc.

Una de les principals novetats és la Maleta Pedagògica per la Prevenció de Residus, pensada per a conscienciar els alumnes sobre el consum responsable i el problema del malbaratament. L’activitat està organitzada pel Servei de Medi Ambient del Consell Comarcal i es dirigeix principalment a alumnes de primària d’entre 6 i 11 anys.

Una altra activitat que es presenta aquest any és un taller de Complements de Paper per aprendre a treballar el paper i cosir complements de moda. D’aquesta manera es donarà un valor afegit a les escoles que visitin el Museu de Vestits de Paper.

Les activitats seguiran durant els mesos de febrer i març amb teatre per infants i teatre en anglès. 

Llegit 132 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar