Dilluns, 05 Febrer 2018 13:41

Fira de Mollerussa estén la mà a empreses i entitats privades per coorganitzar esdeveniments

Valorar aquest article
(0 vots)
Fira de Mollerussa acollirà aquest 2018 un total de 9 certàmens. Fira de Mollerussa acollirà aquest 2018 un total de 9 certàmens. Laia Pedrós

Fira de Mollerussa estén la mà a empreses i entitats privades per coorganitzar esdeveniments a la ciutat. El director de l’ens firal, Poldo Segarra, ha explicat que “des de Fira de Mollerussa volem oferir els nostres serveis i les instal·lacions a empreses i entitats privades que vulguin organitzar els seus esdeveniments”. Per a Segarra, “l’objectiu és buscar sinergies i aglutinar esforços”. D’aquesta manera, Fira de Mollerussa pot aportar la capacitat organitzativa i les seves instal·lacions. Una d’aquestes col·laboracions arribarà el proper mes de maig amb unes jornades que tindran lloc a la Serra i que coorganitzarà Fira de Mollerussa juntament a una entitat ramadera relacionada amb els cavalls i l’institut Mollerussa.

De fet, aquesta estratègia no és nova per a l’ens firal, que des de fa uns anys ofereix els seus serveis als establiments de gastronomia que van impulsar de Lo Vermutet, iniciativa que se celebra cada estiu amb la col·laboració de bars i restaurants de la ciutat sota el paraigua de Fira de Mollerussa. A més, en el marc de la Fira de Sant Josep, Fira de Mollerussa té convenis de col·laboració amb l’Associació Provincial de la Indústria de la Maquinària Agrícola (APRICMA) i amb la Federació d’Empresari Metal·lúrgics de la província de Lleida (FEMEL).

Segarra ha fet aquestes declaracions aquest dilluns 5 de febrer en la presentació del calendari firal per aquest 2018 on també ha anunciat que l’Ajuntament de Mollerussa durà a terme millores als pavellons firals, concretament repavimentarà el pavelló del 125è Aniversari.

 

Calendari firal del 2018

Pel que fa al calendari firal, l’ens mantindrà enguany un total de 9 certàmens. Com ja és tradició des de fa tres anys, obrirà el calendari la Mollerussa Drone Party, que se celebrarà entre el 23 i el 25 de febrer. Segons Segarra, “aquesta va ser una fira pionera a l’Estat que va néixer arran de la Lan Party però que amb el temps ha adquirit personalitat pròpia i ja està totalment consolidada en el calendari firal”.

Després serà el torn de la fira mare de Mollerussa, la 146a Fira de Sant Josep, que coincidirà amb el 38è Saló de l’Automòbil. Enguany aquests certàmens duraran quatre dies, del 16 al 19 de març. Segarra ha explicat que estan treballant amb els expositors de tractors perquè hi participin tot i que enguany no està previst que hi hagi el Saló del Tractor, que té caràcter bianual.

Continurà Autotrac entre el 13 i el 15 d’abril celebrant la seva 30a edició; la 23a edició d’Expoclàssic els dies 5 i 6 de maig; Lo Vermutet, que tindrà lloc els mesos d’estiu; la 17a edició del Concurs de Pintura Ràpida, prevista per al 23 de setembre; la 24a edició de l’Autotardor, del 26 al 28 d’octubre, i clourà el calendari fira l'11a edició de la Mollerussa Lan Party, del 8 a l’11 de novembre.

El pressupost de Fira de Mollerussa per aquest 2018 és de 700.000 euros, similar al de l’exercici passat.

El director de Fira de Mollerussa també ha aprofitat per recordar que el 2017 va ser un any històric pel que fa a volum de negoci en venda de vehicles, tant nous com d’ocasió, superant la xifra d’11 milions d’euros corresponent a la venda de 554 cotxes. Segons Segarra, “vam batre el rècord històric pel que fa a vendes i volum de negoci des de que tenim dades”.

 

 

   

Llegit 201 vegades Darrera modificació el Dilluns, 05 Febrer 2018 13:58

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar