Dissabte, 10 Febrer 2018 21:58

Més de 1.500 persones i 17 comparses a la rua de Carnaval de Mollerussa que estrena dos recorreguts

Valorar aquest article
(0 vots)
Una de les comparses. Una de les comparses. Ajuntament de Mollerussa

Un total de 17 comparses, integrades per més de 1.500 persones han participat avui una nova edició, l’onzena, de la Gran Rua de Carnaval de Mollerussa, que organitza l’Ajuntament i que, enguany com a novetat, ha comptat amb dos recorreguts, un de més curt que han seguit les comparses amb infants que així ho havien sol·licitat i un de més llarg que han seguit la resta. Totes dues, però, han passat pel centre de la ciutat com ja es tradició.

Un cop acabada la rua, al Pavelló del 125è aniversari ha acollit la festa pels infants amb animació a càrrec de Gil&Rataplamgrup i el repartiment de coca i xocolata. També, com a novetat, s’ha condicionat el pavelló del Pla d’Urgell, amb música ambiental i servei de bar, com a zona de descans per als participants de les carrosses d’adults després de la rua.

Pel que fa a al concurs, que davant la bona acollida de l’any passat enguany s'ha repetit, hi han participat 11 de les 17 comparses que han desfilat. El jurat, format per un representant de cada una de les comparses participants, premiarà l’originalitat  de la disfressa, la complexitat en la seva elaboració i l’animació dels membres de la comparsa. Cada una d’aquestes tres categories tindrà dos premis: un de 150 euros i un altre de 50. Per això, les comparses participants han preparat diferents coreografies amb les que han anat animant al públic en diferents punts del recorregut, i, en especial, a l’avinguda del Canal.

El veredicte del  concurs es farà públic en el transcurs del sopar que es farà aquesta nit al pavelló Pla d’Urgell.  Més de 1.800 persones han reservat la seva participació al sopar popular, 400 de les quals han sol·licitat el menú ofert per l’Ajuntament a base d’amanida i cassola de tros mentre que la resta reserven cadira però poden dur el sopar de casa. La vetllada estarà amenitzada musicalment per Hey Pachucos i una sessió de DJ.

 

 

Llegit 91 vegades Darrera modificació el Dissabte, 10 Febrer 2018 22:04

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar