Dimarts, 13 Febrer 2018 16:40

La Fira de Sant Josep, al 80% de participació a un mes de celebrar-se

Valorar aquest article
(0 vots)
Cartell. Cartell. Fira de Mollerussa

Quan falta un mes perquè se celebri la 146a Fira de Sant Josep de Mollerussa, el nombre d'expositors inscrits per participar en el certamen és de 239, gairebé el 80% de la xifra assolida l'any passat (304). Quant a la distribució per sectors, 124 firmes ja estan confirmades al recinte exterior, on s'exposen la maquinària agrícola i complements per a la ramaderia i l'agricultura; 90 als pavellons firals, destinats a complements, entitats, institucions, agroalimentació i multisectorial, i 25 al Saló de l'Automòbil, ubicat al recinte de les piscines i que enguany arriba a la seva 38a edició.

La xifra d'inscripcions s'està desenvolupant amb bon ritme i des de Fira de Mollerussa, ens organitzador del certamen, es preveu que les contractacions continuïn les properes setmanes, incrementant la participació i arribant a xifres d'anteriors edicions.

La 146a Fira de Sant Josep de Mollerussa se celebrarà del 16 al 19 de març. A banda de l'àmplia exposició, el certamen oferirà, com ja és habitual, un complet programa de jornades tècniques (l'any passat van ser 14) amb les darrerres novetats i tendències del sector. També se celebrarà la 17a Borsa Interpirinenca de Cereals (dia 16 de març al Complex Resquitx), que ja compta amb 150 professionals inscrits.

Finalment, en el marc de la Fira de Sant Josep es convocarà de nou el concurs de maquinària per premiar la innovació en maquinària agrícola i instal·lacions agroindustrials i el concurs de disseny i estètica, que reconeix els millors estands i parcel·les de la fira.  

Llegit 109 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar