Dimarts, 20 Març 2018 13:44

La 146a Fira de Sant Josep de Mollerussa rep 170.000 visitants

Valorar aquest article
(0 vots)
L'eurodiputat Ramon Tremosa va cloure el certamen. L'eurodiputat Ramon Tremosa va cloure el certamen. Fira de Mollerussa

La 146a Fira de Sant Josep de Mollerussa, que s'ha celebrat del 16 al 19 de març, ha rebut 170.000 visitants tot i les inclemències meteorològiques, ja que va ploure dissabte al migdia i dilluns a la tarda. Dels 280 expositors participants, un 58% ha afirmat haver complert o superat les seves expectatives, xifra que puja fins al 64% pel que fa al Saló de l'Automòbil i al 66%, als pavellons firals. 

L'alcalde de la ciutat i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, ha destacat que el 78% dels expositors ha mostrat la seva intenció de tornar la propera edició, xifra que revela la fidelització de les firmes amb el certamen de la capital del Pla d'Urgell. En aquest sentit, Solsona ha indicat que el 48% dels expositors participen a la Fira de Sant Josep des de fa més de 10 anys i que "no només la veuen com una oportunitat sinó també necessària per al seu negoci".

Pel que fa a l'organització, el 87% dels expositors han valorat la fira com a molt bé o bé, xifra que augmenta fins al 94% en el cas del Saló de l'Automòbil. Aquest positiu balanç fa preveu unes bones xifres també de resultats a nivell de negoci confiant en igualar o superar les assolides l'any passat, quan es van vendre 284 vehicles amb un volum de negoci de 7,6 milions d'euros.

Les jornades tècniques, per la seva part, han acollit uns 1.300 professionals. En aquest sentit, Solsona ha destacat que diverses jornades han fet patent "la manca d'interlocució directa que tenim els agricultors catalans davant les institucions europees", malgrat tenir competències exclusives en agricultura.

L'encarregat de cloure el certamen ha estat l'eurodiputat Ramon Tremosa qui ha posat en valor la força de l'economia catalana, que "està creixent per sobre de l'economia espanyola i de la mitjana europea, amb molt de dinamisme". 

Llegit 107 vegades Darrera modificació el Dijous, 22 Març 2018 10:12

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar