Dimarts, 20 Març 2018 20:19

El president de la Diputació enceta al Pla d’Urgell la roda de reunions comarcals amb els alcaldes

Valorar aquest article
(0 vots)
Un moment de la reunió. Un moment de la reunió. Diputació de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha encetat aquest dimarts al Pla d’Urgell la roda de reunions que té previst dur a terme a cada comarca amb els alcaldes. Aquesta trobada ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, a Mollerussa.

Reñé ha explicat que aquesta reunió és la primera d’un seguit de trobades que “des de la Diputació hem plantejat a totes les comarques” i que volen ser un “intercanvi d’impressions” entre ambdues parts i un marc idoni per presentar diferents projectes que des de la corporació s’estan duent a terme.

A la reunió, els alcaldes del Pla d’Urgell han estat informats, entre altres temes, d’assumptes com ara el desplegament de la fibra òptica a la totalitat de pobles de la demarcació lleidatana, un projecte que la Diputació vol que sigui una realitat al 2019.

També se’ls ha informat del propòsit de convertir Lleida en un territori cardioprotegit, una iniciativa que suposarà una inversió de 700.000 euros per part de la Diputació i que es traduirà en la distribució d’aparells desfibril·ladors per tal que tots els municipis en tinguin com a mínim un.

Finalment, Joan Reñé també ha comunicat als alcaldes la proposta de constituir un equip tècnic i jurídic per donar suport i assessorament sobretot als ajuntaments més petits.

Llegit 85 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar